Фон

вторник, 20 декабря 2016 г.

Интересные идеи для декора

Здравствуйте! Наш Праздничный марафон "Креативный декор" продолжается. Сегодня мы немного отвлечемся от рукоделия и скрапбукинга и пересмотрим интересные идеи и картинки с декором, подобранные нашими дизайнерами.

Напомним,что мы хотим видеть, как вы украшаете свой дом, не обязательно рукодельными украшениями!
 
Показывайте свой праздничный декор и у вас будет возможность получить очень класные подарки!!!


Новый Год и Рождество – для нас это особые праздники, уютные вечера, проведенные в кругу семьи  и близких. И очень важно в эти зимние дни создать правильную праздничную атмосферу во всем доме, и большое значение при этом имеет новогодний декор.

Очень многие новогодние украшения можно сделать своими руками, используя подручные материалы, не обязательно все покупать в магазинах.
Тут главное – не переборщить с деталями и постараться украсить интерьер и елку в едином стиле.
 


💛💛💛
Камины
Именно камины!))) Хотя, не у всех они есть, но вдохновится следующими фото можно всем. А потом даже украсить свой любимый комод также празднично;)
 
  

💚💚💚
Новогодний венок
Украшать интерьер рождественским венком – не совсем в духе наших традиций. Но, тем не менее, в последние годы этот универсальный элемент новогоднего декора применяется в украшении дома очень часто.
   
 
 
Новогодние украшения  для дома всегда смотрятся оригинально и празднично, они создают атмосферу и уют в доме.  Украшение дома не займет много времени, но при этом способно  доставить огромную радость. И только от нас, от нашего желания зависит, удастся ли нам устроить этот маленький праздник, который складывается из тысячи мелочей.

💖💖💖
А на останок, сьогодні ми покажемо вам просто невід'ємнимний, дуже смачний і пахучий атрибут Новорічно-Різдвяних свят - це печиво )))
Без нього ніяк!
Якщо ви скрапбукер та по сумісництву кондитер декоратор))) - ми маємо для вас багато чудових ідей !
А якщо ж ви зовсім не кондитер ,та дуууже хоче пригостити рідних смачними та гарними печеньками, ми раді поділитись з вами своїми рецептиками та простими, але від того не менш чудовими ідейками для їх декору! 

Памятайте саме головне, це те, що ви приготуєте їх з любов'ю ! А ще приємніше і цікавіше буде, якщо залучите до їх приготування всю сім'ю!
 

А ще ми хочемо поділитися з вами рецептом виготовлення імбирних пряників від Світлани
Медово-імбирні пряники
Рецепт я взяла в одної чудової та дуже талановитої дівчини 
Наталі Литвин @natalilytvyn і за її хештеком 

#наталі_готує

 - ви знайдете не мало прекрасних,
смачних і перевірених нею ж рецептів!!
Ну а тепер печеньки )))

Порція на 80-100 пряників середнього розміру (10см)
☁️400 г цукру
☁️0,5 л меду (~650 г)
☁️300 гр маргарину «Пампушок»
☁️2 яйця
☁️2 ст.л. какао
☁️2 ч.л. соди
☁️2 ч.л. ванільного цукру
☁️1-2 ч.л. кориці
☁️1-2 ч.л. меленого імбиру
☁️0,5-1 ч.л. кардамону
☁️1-2 ч.л. меленої гвоздики
☁️0,5 ч.л. мускатного горіху
☁️дрібка солі, перцю, паприки
☁️2 ст.л. коньяку
☁️1300 г муки
1. Цукор, мед та маргарин покласти в каструлю, розтопити на середньому вогні, довести до кипіння і зняти з плити. Остудити суміш до кімнатної температури.
2. Легко збити яйця, додати до остудженої маси.

3. Додати какао, не гашену соду і спеції: ванільний цукор, корицю, імбир, кардамон, гвоздику, мускатний горіх, сіль, перець, паприку. Перемішати масу та долити коньяк.

4. Поступово додавати просіяну муку та перемішувати спочатку ложкою, а потім, коли стане густіше – руками. Тісто повинно вийти еластичним та легко відставати від поверхні миски чи столу. Якщо ж буде надто липке, можна додати ще трохи муки. 

5. Готове тісто поставити в холод на 2 дні, щоб настоялось (можна і довше – до 2 тижнів, тоді воно матиме кращий аромат).

6. Розігріти духовку до 180°. Розкачати тісто товщиною 4-5 мм, сформувати пряники довільної форми та покласти їх на деко, встелене пергаментом для випічки.

Випікати протягом 15 хвилин.

 Вони унікальні тим, що півроку не псуються і залишаються м'якими. 



 У складі обов'язково має бути натуральний мед🍯 (не з супермаркету) і багато прянощів


Якщо важко відстають - поганий пергамент. Не допоможе нічого, треба купувати інший -дорогий, силіконізований, має дуже глянцеву поверхню.

Свіжі пряники після вистигання стають тверді. Для того, щоб вони стали м’які, достатньо закрити їх на ніч в пакеті чи мисці зі скибками чорного хліба. Але якщо у приміщенні, якому вони зберігатимуться, висока вологість, то за день-два пряники відійдуть самі та стануть м'які.
🥛🥛🥛
Білкова глазур до пряників
☁️1 яєчний білок
☁️150 гр цукрової пудри
Відділити білок від жовтка. Збити міксером білок з пудрою до потрібної консистенції. Для фону потрібна рідша глазур. Якщо будете малювати узори – треба довше збивати, щоб стала густа. Можна додавати барвники сухі чи гелеві.
Малювати по пряниках маленькими одноразовими пакетиками на застібку. Кинути туди трохи глазурі, зробити на кутику маленьку дірку і вперед! За півгодини-годину глазур повністю засохне. 
Успіхів!
І смачного!

Ми віримо і знаємо ,що у вас все получиться ,як найкраще !!!
Ваші Світлана та Наталя!
  

Комментариев нет:

Отправить комментарий