Фон

пятница, 18 ноября 2016 г.

Представление новой Дизайн Команды

Здравствуйте дорогие наши читатели! Не так давно мы сделали набор в нашу Дизайн Команду, и пока девочки вовсю трудятся, что бы показать вам свою рукодельную красоту, мы хотим познакомить вас с ними поближе.

Усім привіт! Як ви вже знаєте, я - Надя, і я адміністратор цього блогу. І я дуже рада бути тут з вами, творити для цього блогу, разом з моїми чудовими колегами по ДК.
Трошки про себе: я живу в м.Тернопіль, зі своєю сім'єю: непосидючим синочком і чудовим чоловіком. Відколи я почала займатись скрапом пройшло багато часу, 7 років, і траплялись різні перерви, кардинальні зміни стилів і напрямів, проте скрапбукінг настільки захопив мене, що став невід'ємною частиною мого життя. І я щаслива, що знайшла себе у цій чудовій сфері рукоділля.
Я люблю використовувати у роботах елементи різних стилів і найчастіше творю під настрій. Незмінним є лише присутність квітів у моїх роботах, чи то об'ємних, зроблених власноруч, чи відштампованих. І ось декілька моїх робіт:
Привіт -привіт!
Мене звати Світлана, мені майже 32р і я живу в м. Тернопіль.
Я щаслива мама,дружина і творча людина)))
Скрапом я займаюсь не так давно ,десь біля 2-х рочків але не уявляю собі життя без нього ,без свого творчого куточку, без паперу, тканинок, мережива, квітів, чіпиків, ліпнинки і .... ну ви розумієте список цей нескінченний ))) Ми творчі-хом”ячки такі — нам всього і побільше)))) Не знаю чи в моїх робіт є конкретний стиль ,але я приписую їх до шеббі)))
Ось декілька улюблених:
Безмежно вдячна блогу Креативність ,за можливіть бути в команді , це для мене багато означає!
Сподіваюсь буду надихати вас ))
Заходьте в гості ,я завжди рада новим знайомствам !
Иг , ВК , блог

Алена Крупицкая

Всем привет! Я Алена, живу в самом длинном городе Украины - Кривом Роге. С творчеством неразлучна по жизни, люблю вышивать, шить игрушки, создавать декор для дома, но скрап занимает первое почетное место))) Мне нравится пробовать новое, осваивать разные стили и техники, но неизменно, вот уже много лет, я испытываю особенное влечение к работам в стиле винтаж и экостиле...
Покажу несколько своих работ:
Альбом для мальчика

и открыточки
очень рада быть дизайнером блога "Креативность", буду стараться оправдать оказанное доверие))) Всегда рада новым знакомствам, заходите ко мне в творческий домик!
Oscar


Всем привет! Меня зовут Марина, мой ник Oscar. Я из Киева, сейчас мама в декрете)) а значит могу творить почти каждый день)))
Больше всего люблю делать работы для детей и какие-то уютный вещи, блокноты, кулинарные книги, домашний декор. Все что можно сделать из бумаги и ткани, кажется это называется классический скрап) При этом у меня быстрее получается сделать альбом, чем открытку)))
Спасибо "Креативности" за приглашение, в голове еще много не воплощенных идей, так что собираюсь вдохновлять вас новыми работами

Didideira


Всем привет! Меня зовут Наташа, многие знают меня как Didideira, живу в Одессе) О скрапбукинге узнала будучи в декрете, чуть более четырех лет назад)
По сути я экспериментатор, люблю пробовать что-то новенькое, и не редко прыгаю из стиля в стиль)
Покажу вам несколько работ..
Открыточка-вдохновение


Цветочная открыточка


"Крутой хакер"


Открыточка ко дню Учителя
"Следуй за мечтой"

Я безумно рада попасть в дизайн-команду блога Креативность, и с радостью буду делиться с вами своим вдохновением)

Лора Теличко


Привіт!
Я Лора, живу в місті Києві, хоча народилася і довгий час жила в Одесі:) То ж завжди, коли розповідаю звідки я, називаю обидва міста, бо кожне з них по своєму дуже рідне для мене.
Скрапом займаюся близько 6 років. З того часу, як випадково знайшла на теренах інтернету фото дитячого скрап альбому. І хоча з дитинства любила власноруч робити подарунки близьким і рідним, саме слово "Скрапбукінг" і світ, який він відкривав, захопило мене так, що вже дуже скоро це стало одним із основних захоплень і занять. А як може бути інакше?) Варто лише раз відвідати магазин і торкнутися всієї представленої там краси! І ось вже тримаєш в руках чарівний пакунок зі стрічками, чіпбордами, папером, висічками! А на обличчі щаслива посмішка! І безліч ідей!
Ось деякі мої роботи
Дякую блогу "Креативність" за віру в мене і за можливість долучитися до творчого колективу! Це має велике значення!

Вот такая замечательная у нас собралась команда, и совсем скоро ждите от нас наше первое задание!

9 комментариев:

  1. Девочки, все поздравляю с новой ДК! Рада знакомству) И с удовольствием буду следить за творчеством в этом блоге)

    ОтветитьУдалить
  2. Поздравляю с первой-новой ДК))) компания классная собралась. Удачи

    ОтветитьУдалить
  3. Замечательная команда! Поздравляю с ДК! С удовольствием буду следить за вашим творчеством! Вдохновения вам и развития!

    ОтветитьУдалить
  4. Девочки, спасибо за поздравления)))

    ОтветитьУдалить
  5. Лорочка ти велика молодець!!!Я дуже рада що така людина як ти є в моєму житті😙😙😙

    ОтветитьУдалить
  6. Вітаннячка новій ДК. Щиро тішусь, що знайома із багатьма особисто)))

    ОтветитьУдалить