Фон

среда, 16 августа 2017 г.

Задание №12 - Скетч

Здравствуйте, дорогие наши рукодельницы
Пришла очередь нового задания, и сегодня у нас скетч от нашего дизайнера - Мариночки. Очень надеемся, что он понравится не только опытным мастерам, но и новеньким.

Условия задания:
в вашей работе должен хорошо читаться скетч.
Его можно повернуть, главное - сохранить расположение элементов.
Работы можно делать разные - открытки, теги, странички, обложки блокнотов или альбомов, обложки на документы.

И для вашего вдохновения работы дизайнеров:
Привіт) Який же гарний скетч в нас для завдання!!! Одразу купа ідей! Я сьогодні з листівкою) А листівка літня, квіткова, романтична)

Надихнувшись скетчем, я створила скрап-сторінку для свого кума-агронома з його фотографіями пшеничних полів та комбайнів. Сторінка  буде поміщена в рамку та висітиме в його кабінеті.
Робота задекорована за допомогою чіпбордів (калина, Україна та заголовок), які оздобила за допомогою глоссі та смарагдової деко-глазурі.


По нашому скетчику в мене створилася листівочка про літо, про любов... Як же добре влітку! Люблю його за лагідні сонячні промінчики, за буяння квітів, за можливість більше бути на природі, за натхнення, яке воно дає) 
Щоб листівочка була більш сонячною я чіпборд баночку з квітами та напис #love пофарбувала золотою тушшю, ефект вийшов дуже гарний, також додала вирубку з золотавого картону і паєтки. Ще листівочку задекорувала вирізалками квітів,  більше літнього настрою додав скраппапір з гарнезними принтами


А в мене для вас сьогодні ось така сповнена любові листівочка.  Деколи так хочеться поділитись тим, чим переповненне серце ...


У мене за скетчем вийшла обкладинка для малесенького альбома 15х15 з милими роботами і зірочками. Роботи це чудовий набір ножів від китайського виробника, на диво, дуже якісний)))


Наш чарівний скетч надихнув мене на романтичну листівочку з подякую. Адже потрібно красиво не лише вітати з днем народження, але й красиво сказати - Спасибі, дорогій для тебе людині.


Сіправська Надія
А мені за нашим скетчем захотілось зробити витончену обкладиночку на паспорт. Завдяки висічкам і чіпборду композиція получилась багатошарова і цікава, при цьому сама обкладинка - тонка і практична у використанні.



После окончания задания мы выберем лучшие работы на наше мнение - ТОП работ, а также Приглашенного Дизайнера, который получит заманчивый приз от нашего спонсора - Магазина Креативность - сертификат на 200 грн на покупку материалов и подготовит работу для нашего блога.


А среди всех участников мы случайным образом разыграем сертификат на 100 грн на покупки в магазине.


Свою работу вы можете публиковать в своем блоге или страничке соц.сетей.
Количество работ от одного участника - неограниченное.
В посте должен быть баннер задания и ссылка на этот пост.
 

С нетерпением ждем ваши работы до 16 сентября, включительно!

4 комментария:

  1. які ж гарні та яскраві роботи

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякуємо! Чекаємо вашу роботу по нашому завданню)

      Удалить
  2. Красивые работы!!! И скетч классный!)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо, Юль! Надеемся, что вдохновили тебя на работу))

      Удалить