Фон

понедельник, 10 июля 2017 г.

Знакомство с новой Дизайн-командой

Всем привет! Наши самые любимые читатели! Рады вам представить новый состав нашей Дизайн-команды, которая будет вдохновлять нас следующие шесть месяцев.
Давайте поприветствуем новых дизайнеров:
Вітаю всіх!
Мене звати Ліна, творю під ніком Bolinka, живу в Борисполі, маю троє діток та одного чоловіка)))
Дуже обожнюю скрап! Улюбленими стилями та техніками стали міксмедіа, ботанічний, шеббі, CAS. Люблю робити: фотоальбомчики, бо вважаю що спогади потрібно зберігати красиво; міксмедіа на полотні, тут я можу і помалювати, і поексперементувати; листівки, бо люблю їх дарувати)
А ще я дуже люблю малювати, шити ляльки та іграшки, декупажити. Останнім часом також захопив літтерінг.
 З впевненістю можу сказати, що творчість для мене вже не просто хоббі, а стиль мого життя!
Неймовірно рада бути та творити в команді Креативності і з задоволенням надихатиму своїми роботами)



 Привіт-привіт!
Рада бути частинкою команди Креативності і надихати вас своїми роботами.
Я - Марина Шинкаренко, в блогосфері - Флокса, живу в Києві зі своїм чоловіком та котом Шопеном, якого періодично відвозимо на дачу до мами. Улюбленого стилю в скарпі не маю, хоча і намагаюсь віднайти свій "почерк". Обожнюю додавати до своїх робіт ембосинг  та вишиті елементи, адже вишивка була моїм першим творчим захопленням.

 Мене звати Наталія Дієва(Наталья Деева).  Я дуже рада вас вітати, як дизайнер чудового блогу Креативність! Скрап займає чимале місце в моему житті, та житті моєї родини. Кожен день хочеться сідати за стіл, та творити красоту для себе та оточуючих.  А мої дітки мені в цьому допомагають. Синок не забуде розкласти по всій кімнаті чіпборд, або зі спреїв та баночок з краскою зробити машинку або поїзд)). А донечка, може зробити наборчик вирубки для нового альбомчика, чи для своїх робіт в школу)).  
Можно сказати, що всі люблять скрапити, та в курсі, що таке ножі для вирубки, чіпборд, пудра для ембосингу)))
Я обожнюю ніжні роботи, але інколи хочется переключитись и зробити яскравий експеримент з красками, спреями. Улюбленого стилю не маю, всі стилі подобаюься по своєму, в кожен хочеться внести свою "ізюминку".
Дуже счастлива бути в команді ДК Креативність та сподіваюсь мої роботи надихнуть вас на нові шедеври!

А с этими девушками вы уже знакомы, они у нас остались с первой ДК. Напомним немножко о них:
 Алена Крупицкая
Всем привет! Я Алена, живу в самом длинном городе Украины - Кривом Роге. С творчеством неразлучна по жизни, люблю вышивать, шить игрушки, создавать декор для дома, но скрап занимает первое почетное место))) Мне нравится пробовать новое, осваивать разные стили и техники, но неизменно, вот уже много лет, я испытываю особенное влечение к работам в стиле винтаж и экостиле...
Я Лора, живу в місті Києві, хоча народилася і довгий час жила в Одесі:) То ж завжди, коли розповідаю звідки я, називаю обидва міста, бо кожне з них по своєму дуже рідне для мене.
Скрапом займаюся близько 6 років. З того часу, як випадково знайшла на теренах інтернету фото дитячого скрап альбому. І хоча з дитинства любила власноруч робити подарунки близьким і рідним, саме слово "Скрапбукінг" і світ, який він відкривав, захопило мене так, що вже дуже скоро це стало одним із основних занять. А як може бути інакше?) Варто лише раз відвідати магазин і торкнутися всієї представленої там краси! І ось вже тримаєш в руках чарівний пакунок зі стрічками, чіпбордами, папером, висічками! А на обличчі щаслива посмішка! І безліч ідей!

Привіт -привіт!
Мене звати Світлана, мені майже 32р і я живу в м. Тернопіль.
Я щаслива мама,дружина і творча людина)))
Скрапом я займаюсь не так давно ,десь біля 2-х рочків але не уявляю собі життя без нього ,без свого творчого куточку, без паперу, тканинок, мережива, квітів, чіпиків, ліпнинки і .... ну ви розумієте список цей нескінченний ))) Ми творчі-хом”ячки такі — нам всього і побільше)))) Не знаю чи в моїх робіт є конкретний стиль ,але я приписую їх до шеббі)))

Сіправська Надія - Администратор
Усім привіт! Як ви вже знаєте, я - Надя, і я адміністратор цього блогу. І я дуже рада бути тут з вами, творити для цього блогу, разом з моїми чудовими колегами по ДК.
 Трошки про себе: я живу в м.Тернопіль, зі своєю сім'єю: непосидючим синочком і чудовим чоловіком. Відколи я почала займатись скрапом пройшло багато часу, 7 років, і траплялись різні перерви, кардинальні зміни стилів і напрямів, проте скрапбукінг настільки захопив мене, що став невід'ємною частиною мого життя. І я щаслива, що знайшла себе у цій чудовій сфері рукоділля.
 Я люблю використовувати у роботах елементи різних стилів і найчастіше творю під настрій. Незмінним є лише присутність квітів у моїх роботах, чи то об'ємних, зроблених власноруч, чи відштампованих.



 Мы очень рады, что собралась такая замечательная команда! А совсем скоро вас ждет невероятная порция вдохновения уже от новой Дизайн-команды!

До скорой встречи!

7 комментариев:

  1. Поздравляю с новой командой! Желаю неиссякаемого вдохновения :)

    ОтветитьУдалить
  2. Дівчатка, вітаю вас у новій команді! Бажаю вам море натхнення та невтомної музи!

    ОтветитьУдалить
  3. Вітаю з новою, творчою та креативною командою )))) натхнення Вам

    ОтветитьУдалить
  4. Девочки, спасибо!!! Будем стараться вас вдохновить! И ждем вас в наших заданиях! )

    ОтветитьУдалить
  5. Поздравляю с новой командой!! Всем девочкам вдохновения и креатива!))

    ОтветитьУдалить
  6. Дякуємо, дівчаточка, за привітання!

    ОтветитьУдалить