Фон

воскресенье, 4 июня 2017 г.

Вдохновение от Приглашенного Дизайнера

Добрый вечер, дорогие читатели!
Сегодня вас ждет необычное и очень крутое вдохновение от нашего ПРИГЛАШЕННОГО ДИЗАЙНЕРА -
А совсем скоро Мариночка вступит в права нашего нового дизайнера ;)

Вітання усім, сьогодні я, Флокса (Марина), буду надихати вас в трішки хулігансько-піратський спосіб)) Готові?
В магазині Креативність багато скраппаперу як цілими наборами, так і поштучно. Використовуючи сертифікат, довго гортала сторінки магазину обираючи папір, адже для срапера забагато паперу не буває)) І натрапила на дитячий веселенький папір на піратську тематику від Scrapberry's ("The Pirate's Treasure") і відразу "запала" на нього!! 

Я точно знала, що купуватиму цей папір і робитиму з нього скрап-сторінку. Але проблема стала за фотографією. І от того ж дня, гортаючи стрічку новин у одній соцмережі, мені на очі потрапляє фото з чудовим усміхненим піратом без передніх зубів (син моєї подруги). Зірки зійшлися!! Костик буде героєм моєї скрап-сторінки - без варіантів, - майнула думка в мої голові))
А ще його мама дуже цікаво підписала це фото, в стилі мультика "Острів скрабів", я вирішила використати і цей дотепний напис.

Працюючи над сторінкою, я використала багато вирізаних елементів, заембошених листочків, що потім розфарбувала, чіпборди покрила чорними дропсами, також зробила розеточки. Всі шари скраппаперу та фото прострочено на машинці.
Отримала величезне задоволення "занурюючи" звичайне фото 5-річного хлопчика в казковий світ піратів, золотих скарбів та чорних міток. Дивовижне поруч.
Вдячна Креативності за запрошення дизайнерити, адже завдаяки вам я отримала заряд бадьорості, творчий підйом та новий досвід.

2 комментария:

  1. Позитивна сторіночка))) надихає на непередбачувані пригоди і відкриття нових земель та пошук скарбів піратів

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Даринко, я невимовно рада, що надихнула до пригод)) ♥

      Удалить